Condiții de rezervare

Costurile stabilite prin HCL 67/2023 sunt următoarele:
82 lei / oră închiriere sală de sport (sezon cald)
96 lei / oră închiriere sală de sport (sezon iarnă)
63 lei / oră închiriere teren sintetic și 74 lei / oră cu nocturnă (indisponibil pe perioada iernii)

Pentru a face o rezervare completați formularul, efectuați plata online cu cardul și verificați adresa de e-mail pentru codul QR.
Se acceptă doar plățile cu carduri de credit (sau cumpărături), inclusiv Revolut.

Codul QR pentru sală este trimis instant prin e-mail la rezervărille plătite în avans sau cu 4 ore înainte la rezervările cu plata cash.

Deocamdată se pot face și rezervări cu plata cash dar ele nu garantează că rezervarea va fi blocată iar aceste rezervări pot fi anulate dacă nu puteți fi contactat.

Puteți consulta o listă cu rezervările confirmate aici

Odată confirmată, o rezervare nu mai poate fi anulată dar poate fi cedată unei alte persoane. Suma plătită nu se restituie. La fel, neprezentarea la sală nu se restituie.

În cazul unor daune materiale voite constatate după rezervare vom folosi datele persoanei care a achiziționat rezervarea pentru a găsi persoanele responsabile și pentru a recupera integral daunele.

In acest moment se fac multe rezervari care nu sunt onorate. Ne rezervam dreptul sa nu mai acceptam si sa anulăm rezervări de la persoane care nu și-au onorat peste 2 rezervari si vom fi obligați să introducem sistemul de plată pentru confirmarea rezervării dacă acest lucru va persista. Ne rezervăm deasemenea dreptul de a anula rezervările neplătite (fără plată online) în cazul în care nu puteți fi contactat.

Vă mulțumim!

Sari la conținut