Solicitări pentru lemn de foc

Informații de folos!

Solicitările pentru lemn de foc sunt multe și pe bună dreptate erau vremuri când situația era scăpată de sub control, iar cetățenii cu stare materială precară și neajunsuri, duceau o mare povară.

Ocolul Silvic Poieni, în momentul de față, pune la dispoziție 500 de metri cubi lemn de foc în Budescu unde pădurar este Boico Mihai și în Belin unde pădurar este Crăciun Petre.
După terminarea acestor metrii cubi se mai autorizează cât e necesar!
Vă rog să luați legatura cu ei și vă vor da mai multe detalii. Prețul unui metru cub fasonat la cioata (doborât) este în jur de 120 de RON!

De asemenea, in zona Torhovita vom crea mult mai mult spațiu, pentru depozit de lemne, depozit de agregate (balastru), parcări pentru vehicule mari, etc! O să extindem iluminatul public și montarea a 4 camere video, dar trebuie urmate procedurile legale care necesita timp!

Sunt vremuri cu multe cerințe, iar noi, cei din conducere, încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor tuturor.

Răbdare să avem si le vom face pe toate!
Ganduri bune!

Actualizare: 
Revin cu mai multe informații despre partizile de lemne comunicate de Ocolul Silvic Poieni către Primăria Poienile de sub Munte în privința partizilor de lemn pentru locuitorii.
Prețurile variază de la un Canton la altul, sunt fără TVA și cu TVA.
Aveți atașat mai jos numarul Cantoanelor unde se poate solicita masa lemnoasă, zonele, numele pădurarului, specia, volumul și prețul.
Multă sănătate tuturor!

 

Sari la conținut